Logga in

Bli medlem


Köpinformation

Nyhetsbrev

Uthyrning

FörsäkringSök

Produkter:

TrumpeterKornetterFlygelhornTrombonerBastrombonerVentilbasunerValthornAlthornBaritonEuphoniumTuborVintage /
gamla instrument

Tillbehör:

HörselskyddEtuierSordinerOlja, dragkräm etc.StämapparaterMetronomerInspelningsapparaturCDsNoterNotställ, belysningBegagnade tillbehörInstrumentställMunstyckenLungtränare

Tel 08-411 62 62
info@brass-spec.se

Brass Specialisten

Brass Specialisten

Brass Specialisten bildades hösten 1992 i en liten lokal på Kungstensgatan och hade öppet tre eftermiddagar i veckan. Lars Gerdt och Lars Westergren sprang från repetitioner eller spelningar för att hinna öppna i tid. Lokalen på Kungstensgatan blev snabbt för trång och efter 4 år flyttade vi ihop med Jonas Näslund AB i vår nuvarande lokal.

Idag är Brass Specialisten en av Sveriges ledande brassbutiker med ett stort utbud av instrument och en imponerande kompetens. Hos oss får du råd om vilket instrument som passar dig och hur du sköter om det. Vi har specialiserat oss på kvalitetsinstrument från de bästa tillverkarna.

Sedan januari 2011 har Brass Specialisten nya flexibla öppettider, och drivs av Lasse Westergren och Matts Ekh.

Matts Ekh är frilansande trombonist, undervisar på Kulturskolan i Örebro. Matts är även en fena på att skruva o fixa med instrument. Har bl.a. konstruerat en suverän kvart-ventil till trombon. Matts tvekar inte för att leda i stort sett vilken orkester som helst, har dirigerat bl.a. Gerswins West side story.

Lars Westergren, utbildad vid Musikhögskolan i Stockholm. Bastrombonist i kungliga Hovkapellet Operan sedan 1986.   Bastrombonelärare 1992-2006 vid Musikhögskolan i Stockholm.